Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy
DOPORUČUJEME
Mezinárodně uznávaná chovná stanice Kiwisan nabízí štěňátka po výborných rodičích otec Neko od Janusow (80kg) od Baltského moře šampion Polska, Moldavie. Matka Bakasu Taiko šampion Česka na výstavách stále výborná - velmi klidná vyrovnaná fenka, dokonalý ochránce rodiny i majetku, výborný společník. Odběr ihned. Vaše návštěva je vítaná. Možno vidět potomky z minulých vrhů. Rádi Vás seznámíme s tímto plemenem. Neváhejte a zavolejte. Super cena.
Číslo inzerátu  |  502278
Vloženo  |  27. 09. 2012
Změněno  |  27. 09. 2012
Stav  |  nový
Druh  |  nabídka
Kraj  |  Královéhradecký
Okres  |  Náchod
Zvýrazněn do  |  nezvýrazněn
Topován do  |  netopován
Poslední topování  |  netopován
Zvýhodnit inzerát >> Přidat do výběru >> Zrušit inzerát >> Archiv podobných inzerátů >>

Cena: dohodou

Obrázky k inzerátu Tosa inu super cena

Tosa inu super cena - Kontaktní údaje

Jméno a příjmení  |  ladislav vojtech
Ulice  |  jiraskova 413
Město  |  ceska skalice
Kraj  |  Královéhradecký
Okres  |  Náchod
Telefon  |  608645663
Email  |   Zjistit Email >>


Hodnocení uživatele  |  0 pozitivní / 0 záporné  
přejít na hodnocení >>
další inzeráty od inzerenta >>

Tosa inu super cena - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Nevyplňovat:


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

rychlá legitimní nebankovní osobní
Ahoj všichni, nabízíme rychlou, spolehlivou soukromou půjčku, s nízkou úrokovou sazbou 4 %, rozsah půjčky od 5 000 Kč/EUR do 500 000 000 Kč/EUR v období (1 až 400) měsíců, tato transakce je 100 % garantováno pro každého v Pro Slovenskou a Českou republiku pro více informací kontaktujte email: huckovaiveta5@gmail.com
Psí inzerce 60 000,-
Roztomilá Papillona štěňata
Ahoj všichni, mám 2 rozkošná štěňata, která dávám k adopci do jakéhokoli domova, který slibuje, že se o ně bude dobře starat. Tato štěňata si vzala všechny své šortky, očkování a jsou velmi zdravá a hravá. Kontaktujte, pokud máte zájem o další informace
Psí inzerce 7 000,-
Mops štěňata bez pp
Mops - ihned k odběru. Očkovaná, odčervená, čipovaná, kupní smlouva. Cena za pejska 6 tis. za fenku 6 tis. Pouze email ne sms a volat nereaguji!
Psí inzerce dohodou
Jorkšírský terier bez pp
Štěňátka bez pp. Ihned k odběru. Jsou očkovaní a odčervení. Cena od 7000Kč.
Psí inzerce dohodou
Pudlík trpasličí, pudlíci
Máme ihned k odběru chlapečky a holčičku pudlíka bez PP. Očkovací průkaz, kupní smlouva a krmivo do začátku. Štěňátka jsou očipovaná, naočkovaná a pravidelně odčervovaná.
Psí inzerce 7 000,-
Prodám štěňátka německý špic trpasl
Německý špic trpasličí (Pomeranian) - štěně Německý špic s PP. Otec Hunter von Pallas Athene rtg. HD 0/0, ED 0/0, zk. ZVV1, výstavní ocenění obl. V, 3x V. tř.; matka Xenta Kuver RTG HD B, ED 0/0, ZVV1, VD3 třída dospívající, sytý pigment, silná kostra, štěňátka vhodná do rodiny jako kamarád a hlídač, výstavní typ štěňat, opakované spojení.Štěňátka odčervená, čipovaná a očkovaná. Odběr ihned.
Psí inzerce 6 000,-
Jack russell terier klučík
Jack russell terier klučík Nabízím na prodej do dobrých rukou prima kámoše, pohlaví pejsek, bude mít nízké nohy, je to krásné a vymazlené štěňátko jack russell teriera. vyrůstá v bytě, zvyklý i na děti, papá štěněcí granulky. k odběru ihned. Nyní má základní očkování a odčervení.
Psí inzerce dohodou
Prodám krásná štěňátka jorkšírského
Prodám čtyři rozkošná štěňátka jorkšírského teriéra (kluci a holčičky). Mají zdravotní prohlídku, první očkování a jsou čipovaní. Krásná zdravá a aktivní štěňátka. Vycvičený k čůrání na podložky pro štěně. V případě zájmu prosím pošlete zprávu. Děkuji
Psí inzerce 7 000,-


<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Mezinárodně uznávaná chovná stanice Kiwisan nabízí štěňátka po výborných rodičích otec Neko od Janusow (80kg) od Baltského moře šampion Polska, Moldavie. Matka Bakasu Taiko šampion Česka na výstavách stále výborná - velmi klidná vyrovnaná fenka, dokonalý ochránce rodiny i majetku, výborný společník. Odběr ihned. Vaše návštěva je vítaná. Možno vidět potomky z minulých vrhů. Rádi Vás seznámíme s tímto plemenem. Neváhejte a zavolejte. Super cena. , prodám, na prodej,Tosa inu super cena, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace