Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Dobrý den,chtěl bych všem nabídnout výcvik Vašeho mazlíčka a ukázat Vám,jak lehce se dá pejsek naučit základním povelům a poslušnosti.Co je důležitý neděláme to pro peníze,nýbrž proto že máme rádi čas strávený s pejsky a jejich páníčky. Co s sebou budete potřebovat,když půjdete na náš výcvik: 1,Vás i vašeho pejska a dobrou náladu. 2,Vhodné sportovní oblečení a pevnou obuv dle počasí. 3,Očkovací průkaz nebo Europas 4,Pevné asi 1,5 m dlouhé vodítko 5,Pevný obojek, který nelze přetáhnout 6,Pamlsky a vodu na pití při teplém počasí. Cena našeho cvičení za hodinu až hodinu a půl je 50,-Kč.Speciální výcvik 80,-Kč.První seznamovací hodina je zdarma. Pokud budete mít zájem ozvěte se nám na tentonebo na telefoní číslo: 723542513 Cvičíme hlavně na Praze 3,ale po domluvě se můžeme setkat i jinde. Také se věnuji výcviku loveckých plemen. Základní povely psů,poslušnost,aporty,downy,...... Jsme tu jen pro Vás,stačí napsat a nebo zavolat a určitě se dohodnem, prodám, na prodej,Výcvik všech druhů psů + lovecký v., prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace