Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Jedete pryč a nemá vám kdo pohlídat vaše miláčky? Jsem patnáctiletá studentka, bydlím kousek od Olomouce a nabízím vám hlídání vašich mazlíčků ve vaší nepřítomnosti. A to tak, že si zvířátka vezmu k sobě domů (nedojíždím do vašeho domu), kde jim dám svou plnou péči ;) Studuju sice na gymnáziu, ale už od mala se u mě vystřídalo mnoho zvířat a tak mám spousty zkušeností. Hlídám pouze drobná zvířátka (převážně hlodavce, ptáčky... atd. - ne kočky a psy). Za jeden den hlídání si účtuji 20-80 Kč, podle náročnosti a potřeb. V případě, že by nastaly nějaké komplikace, mohu odvést na veterinu - ošetření hradí majitel. Ideální je pro mě předání mazlíků v Olomouci či blízkém okolí, ale můžu dojet i někam dál, pokud mi bude proplacena cesta. Pro bližší info pište na email nebo telefon: 608570409 (POUZE SMS!!!)., prodám, na prodej,Hlídání mazlíčků, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace