Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy
DOPORUČUJEME
Nabízím štěňátka fenečky jedna černá druhá hnědá k odběru konec července při odběru řádně očkovaná odčervená čipovaná europas kupní smlouva výbavička+ kvalitní krmivo do začátku.
Číslo inzerátu  |  582141
Vloženo  |  16. 06. 2013
Změněno  |  16. 06. 2013
Stav  |  nový
Druh  |  nabídka
Kraj  |  Jihočeský
Okres  |  Prachatice
Zvýrazněn do  |  nezvýrazněn
Topován do  |  netopován
Poslední topování  |  netopován
Zvýhodnit inzerát >> Přidat do výběru >> Zrušit inzerát >> Archiv podobných inzerátů >>

Cena: 6 000 ,-Kč

Novofudlanský pes bez pp - Kontaktní údaje

Jméno a příjmení  |  Vojta Sládek
Ulice  |  Husova 13
Město  |  Vimperk
Kraj  |  Jihočeský
Okres  |  Prachatice
Telefon  |  +420606593820
Email  |   Zjistit Email >>


Hodnocení uživatele  |  0 pozitivní / 0 záporné  
přejít na hodnocení >>
další inzeráty od inzerenta >>

Novofudlanský pes bez pp - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Nevyplňovat:


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

CHS dalmatinů VETŘELEC - štěňata
Chovatelská stanice dalmatinů VETŘELEC, bere rezervace na štěňátka po rodičích: Otec: Šampion několika zemí, vítěz plemene, pracovně vedený pes-zkoušky z výkonu a zatím jako jediný dalmatin se zúčastnil aktivizace obran dle vzoru K9! - IDOL MERLIN VETŘELEC Matka: Šampionka několika zemí, vítězka plemene, pracovně vedená fena - zkoušky z výkonu, importovaná z Německa - ELSA VOM HYEGEL Více na vetrelec.com Mobil 603 764 426
Psí inzerce 27 000,-
Štěňata DALMATIN - CHS Vetřelec
Chovatelská stanice dalmatinů VETŘELEC, bere rezervace na štěňátka! Otec: Šampion několika zemí, vítěz plemene, pracovně vedený pes-zkoušky z výkonu a zatím jako jediný dalmatin se zúčastnil aktivizace obran dle vzoru K9! - IDOL MERLIN VETŘELEC Matka: Šampionka několika zemí, vítězka plemene, pracovně vedená fena - zkoušky z výkonu, importovaná z Německa - ELSA VOM HYEGEL Více na vetrelec.com Mobil 603 764 426
Psí inzerce 27 000,-
Štěně Shar-pei s PP
Chovatelská stanice LILLY PEI nabízí na prodej štěňátka Shar-pei s PP, 2 kluky. Štěňátka jsou narozená 20.3.2024, odběr štěňátek koncem května. Oba rodiče maji PP. Štěňátka budou očkovaná, odčervená, čipovaná, dostanou startovací balíček do začátku, budou mít europas a PP.
Psí inzerce dohodou
Prodám štěňata border kolie
Zadám štěnátka border kolie narozená26.2.2024 k odběru 22.4.2024 fenka hnědobílá s pálením (trikolora).Kluk hnědobílý s pálením(trikolora), kluk černobílý s pálením(trikolora) a kluk černobílý.Někteří budou mít modré oči.Budou očkovaní, odčervní, čipovaní.Oba rodiče k vidění.Zvyklí na děti psy kočky, rodiče jsou středně dlouhé srsti s PP a jsou sportovně aktivní(bikejorking, skijorking, agility.K odběru budou na konci měsíce dubna.Štěňata jsou bez PP.Cena dle vyběru.Fena hnědobílá trikolora 12500Kč, pes hnědobílý trikolora 12000, -Kč, pes černobílý trikolora 12000, -Kč, pes černý 11000, -Kč.
Psí inzerce 11 000,-
Bišonek Frise
Rezervace Bišonků Frisé s PP s odběrem v druhé polovině května 2024. Malý, 30cm, bílý, nelínající psík, vypadající jako plyšový medvídek, vhodný k dětem. Budou očkovaní – Odčervení – Čipovaní – Pas. Naučena na granule i čistotě. Kupní smlouva a Informace jak o štěňátko pečovat samozřejmostí. Poradím s chovem. Rodinné prostředí můžete vidět ještě před odběrem. Po dohodě můžu přivést. Fena 20500 Kč Pes 18500 Kč 4X fena 2 X pejsek Volejte 731 926 863
Psí inzerce 20 500,-
Labradorský retrívr- čer.štěň. s PP
Chovatels.stanice SARBLET nabízí černá štěňátka- Carlos a Casper SARBLET -ve věku 4. měsíců- labradors. retrievera s PP -velmi kontaktní ,vhodní jako rodinní společníci,k dětem , zdraví, plně naočkovaní a očipovaní,pravidelně odčervovaní-po výstavně úspěšných,zdravých a testovaných ,pracovně vedených rodičích. O.: Čekat. tit. CH CZ a CH SK HARDY Sun in their eyes ,HD : A/A,ED 0/0,PRA-prcd:clear EIC:N/EIC carrier,HNPK: N/N clear,CNM-Normal/clear by parentage, Hair/Coat Length : clear M.:Brilliant Bird´s REEWA for Sarblet - "REEWA "- HD A/A,ED 0/0,OCD -clear ,prcd PRA-clear,EIC : N/N,HNPK:N/HNPK Rodinný odchov se stálou péčí, socializovaná,zvyklá na děti a ostatní psy. Radi zůstáváme s majiteli našich štěňátek i nadále v kontaktu.Kupní smlouva, informace dle výživy a výchovy štěňátka,EUROPAS s Evidenčním listem , s průkazem původu FCI. K odběru jsou štěňátka nyní !!! Více informací rada sdělím ,můžete mě kontaktovat .
Psí inzerce dohodou
Prodám štěňata Pembroke Welsh Corgi
Krásná zdravá a očkovaná štěňátka k adopci.
Psí inzerce dohodou
Prodám štěňata dobrmana.
moje štěňata dobrmana jsou dobře vycvičená a milují se mazlit. jsou socializovaní a hygienicky vyškoleni. jsou nyní připraveni odejít do svých nových domovů.
Psí inzerce dohodou
Prodám štěňata dalmatinů
K prodeji máme několik očkovaných a odčervených vrhů štěňat dalmatinů.
Psí inzerce dohodou
Štěňata West Highland White Terrier
Nabízíme k prodeji několik očkovaných a odčervených vrhů štěňat West Highland White Terriers.
Psí inzerce dohodou


<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízím štěňátka fenečky jedna černá druhá hnědá k odběru konec července při odběru řádně očkovaná odčervená čipovaná europas kupní smlouva výbavička+ kvalitní krmivo do začátku., prodám, na prodej,Novofudlanský pes bez pp, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace