Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy

Archiv podobných inzerátů Landseer

Landseer z Letohradského ranče

Landseer z Letohradského ranče

2009-02-11 15:40:12

- štěňátka vrh D - únor 2009 !! Odběr 04/2009! www.landseerka.cz, tel. 724174482 Velcí chlupáči ideálník malým dětem.

Landseer

Landseer

2009-12-15 20:07:22

poslení volná fenka ihned k odběru!! Velký mazel i k malým dětem.

štěně-landseer-zadám

štěně-landseer-zadám

2010-02-05 14:29:19

Přijímáme reservace na plánovaná „C“ štěňata ze zahraničního spojení. Matka ANATARSO Z BROUČKOVA DVORA je multišampion, Interchampion, Národní vítěz, Vítěz speciální výstavy, Klubový vítěz, Vítěz Slovenska, otcem je nádherný, skutečně obrovský a v Německu jeden z nejžádanějších plemeníků- JOSEF VOM KINGINRINTEICH, držitel německého championa. Oba rodiče, jak matka (kohoutková výška 75cm), tak otec (81cm), jsou mezi landseery obry a jejich potomci tedy mohou mít ty nejlepší předpoklady tuto jejich velikost s mohutností, stejně jako předpoklad výborných výstavních výsledků, zdědit. V obou předchozích vrzích Anatarso dala pejsky, ze kterých vyrostli opravdu velcí, mohutní a krásní psi. Ke krytí došlo 22 a 23.1.2010 , štěňátka by se měla narodit 23.3.2010 a k odběru by byla koncem měsíce května. Ráda o svých psech a plánovaných štěňatech podám podrobné informace.

<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

poslení volná fenka ihned k odběru!! Velký mazel i k malým dětem., prodám, na prodej,Landseer, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace