Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Vzhled - bezmála středně velký, kompaktně stavěný, velmi pohyblivý a mrštný. Čilý, bystrý, chytrý a má přátelský výraz tváře.Fenky i psy, které jsou vybráni pro krytí těchto chovných fen, mají výborné DKK i DLK, oční testy, které mají krycí psy z Optigenu s PRA gen. A, důležitého pro zdraví štěňat.• Salašničtí psi mají mírumilovnou povahu. Vůči cizím návštěvníkům si zachovávají přirozený odstup, nikdy však neprojevují agresivitu. • Dobře vychovaný salašnický pes je ideálním spolehlivým společníkem celé rodiny, který \"myslí s vámi.\" • Salašničtí psi milují děti. • Salašničtí psi neloví. • Jejich ochota k pokojnému soužití je úžasná. Tolerantnost vůči jiným zvířatům má salašnický pes v popisu práce. • Vazba na dům a dvůr je u všech čtyř plemen tak silná, že tuláci jsou mezi nimi raritou., prodám, na prodej,Entlebušský salašnický pes, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace