Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám fríského valacha Wibalda, nar. 25.6.2007 u nás, otec Folkert 353, matka Jitske van de Hinderweide. Druhý valach Waling, nar. 8. 6. 2007 /hříva vlevo/, narozen u nás, otec Folkert 353, matka Liske van de Hinderweide. Jsou zdraví, citlivé a přátelské povahy.Přiježděni na jemné pobídky na jízdárně i v terénu. Chodí s koňmi i sami, jsou zvyklí na provoz i na veřejné komunikaci /předpoklad zápřahu/. Velmi spolehliví koně, vhodné pro zkušeného a citlivého jezdce, jež jim bude oporou. Pro naše potřeby nemají využití, jsme jízdárna pro veřejnost a zajišťujeme praxi pro studenty střední školy. K těmto účelům je nepoužíváme, na to si jich příliš ceníme /využíváme jiné provozní koně/, pouze s nimi pracujeme. Hledáme majitele, který je ocení a bude z nich mít radost. Prodáme i jednotlivě, cena je za každého 90.000,- Kč, při koupi obou sleva. Selský dvůr, Braňany u Mostu , prodám, na prodej,Prodám fríského valacha, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace