Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Přijmu nové členy do jezdeckého klubu na Praze 10 – Bohdalec. Chodí se jezdit 1x týdně na jízdu a 1x týdně na službu. Tedy 4x za měsíc jízda a 4x služba. Platí se měsíční příspěvek na krmení koní 1000,-Kč. Členi klubu mají oproti jiným žákům stáje výhody, a to, když proběhne Storno, tak volné termíny se nejprve nabízejí členům a ti jezdí jako ,,náhradníci“ za pouhých 100Kč, dále když si chtějí ke svým čtyřem výcvikům za měsíc připlatit lekce, např.: třeba, když se připravují na závody, licence atd, tak mají lekce za 200,-Kč. Na tyto jízdy již nepřipadají služby.Další výhodou je to, že členi klubu jsou upřednostněni, když se jedná o závody a o vyjížďky na koních do terénu., prodám, na prodej,Přijmu nové členy do jezdec. klubu, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace