Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízím k zadání kouzelná ragdollí miminka. Naše koťátka jsou z malého rodinného chovu, testovaného na infekční nemoci FIV a FELV a genetické choroby PKD (Polycystické onemocnění ledvin) a HCM (Hypertrofie srdečního svalu). V době odběru budou řádně vymazlená, plně socializovaná, kompletně vakcinovaná, s očkovacím průkazem nebo pasem, případně s identifikačním čipem Datamars, registrovaným v Národním registru zvířat. Poskytujeme záruku na genetická onemocnění, garantujeme 100% ragdollí původ a milující povahu, kupní smlouva a chovatelský servis samozřejmostí. Krmíme pouze superprémiovými granulkami, přemraženým kuřecím a hovězím masem, kvalitními masovými konzervami, kozím mlíčkem a vitamínovými doplňky. Vše u nás vidění. Zájemcům předkládáme výsledky testů rodičů koťátek. Koťátka odcházejí do nových domovů nejdříve v ukončeném 13. týdnu, jak nařizuje chovatelský řád a jak je stanoveno zákonem. Více info na yveta.jehlarova@seznam.cz, prodám, na prodej,RAGDOLL koťátka - hadrová panenka s, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace