Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy

Archiv podobných inzerátů Burmilla s PP

Prodám kotata burmilla

Prodám kotata burmilla

2010-03-08 16:26:13

Zadám koťátka burmilla s PP. Společenské mazlivé plemeno. Odběr začátkem června 2010.

Prodám koťátka burmilla

Prodám koťátka burmilla

2010-04-21 12:27:06

Nabízím koťátka burmilla (kocourci), rádi se mazlí a chovají. Možné na mazlíka i na chov.

kocourek plemene Burmilla s PP

kocourek plemene Burmilla s PP

2010-08-29 13:53:02

CHS Crmi prodá krásného a umazleného kocourka plemene Burmilla s PP, kotě po výstavně úspěšném GIC Aaronovi Silver Piccollo, CZ. Kocourek je vychovaný (kočkolit, škrabadlo), miluje děti a hru, jí jak masíčko, tak i granulky. K odběru bude v druhé polovině září, odčervený a přeočkovaný včetně FeLV.

Kotě plemene Burmilla s PP

Kotě plemene Burmilla s PP

2010-09-03 10:24:26

Hledáme rodinu pro umazleného burmillího kocourka s PP, který bude k odběru v druhé polovině září. Je zvyklý na malé děti, které miluje, jí jak maso, tak i granulky, je čistotný a zvyklý na škrabadla. Vhodný jako výstavní mazlík - po testovaných a výstavně úspěšných rodičích. Otcem je GIC Aaron Silver Piccollo. Kocourek je několikrát odčervený a přeočkovaný včetně FeLV.Cena dohodou.

Burmilla s PP

Burmilla s PP

2010-11-19 16:31:49

Hledáme láskyplný domov pro naše koťátka s průkazem původu, plemene Burmilla po skvělých rodičích. Otec: Evropský champion, import z Holandska, matka: Interchampionka. Oba rodiče testováni, FIP, FeLV, PKD, strep.G. Barva koťátek: černá stříbřitě stínovaná, modrá stínovaná, červená stínovaná. Jsou vhodné do chovu a na výstavy, ale také jako luxusní domácí mazelíček. Plemeno je známé svou výbornou povahou, koťátka jsou vhodná k dětem a jsou zvyklá na běžný chod domácnosti. Cena dohodou, osobní návštěva samozřejmostí. Informujte se prosím jen solidní zájemci! Těšíme se na vás.

<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Hledáme láskyplný domov pro naše koťátka s průkazem původu, plemene Burmilla po skvělých rodičích. Otec: Evropský champion, import z Holandska, matka: Interchampionka. Oba rodiče testováni, FIP, FeLV, PKD, strep.G. Barva koťátek: černá stříbřitě stínovaná, modrá stínovaná, červená stínovaná. Jsou vhodné do chovu a na výstavy, ale také jako luxusní domácí mazelíček. Plemeno je známé svou výbornou povahou, koťátka jsou vhodná k dětem a jsou zvyklá na běžný chod domácnosti. Cena dohodou, osobní návštěva samozřejmostí. Informujte se prosím jen solidní zájemci! Těšíme se na vás. , prodám, na prodej,Burmilla s PP, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace