Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy

Archiv podobných inzerátů Birma

Birma - kočička s PP

Birma - kočička s PP

2008-09-02 15:19:45

Chovatelská stanice La Nuestra *CZ nabízí kočičku s PP - birmu - na mazlíka. Kočička bude k odběru od 8. listopadu 2008. Birma je velmi přátelská kočička, která Vám bude dělat milou společnost. Rodiče i spoustu fotografií najdete na našem webu.. Další fotografie kočičky Vám rádi zašleme e-mailem. Vyžadujeme alespoň jednu osobní návštěvu budoucího majitele. Kočička bude prodána pouze s kupní smlouvou, očkovaná, odčervená, po dohodě může být i očipovaná.

Birma - kocourek s PP

Birma - kocourek s PP

2008-09-02 21:04:26

CHS La Nuestra *CZ, nabízíme 4-měsíčního kocourka barvy seal (SBI n) s PP. Vyžadujeme alespoň jednu osobní návštěvu budoucího majitele. Kocourek bude prodán pouze s kupní smlouvou, očkovaný, odčervený, může být i očipovaný. K odběru ihned.

Birma - kočička s PP

Birma - kočička s PP

2008-09-02 21:05:55

Chovatelská stanice La Nuestra *CZ nabízí kočičku s PP - birmu - na mazlíka. Kočička bude k odběru od 8. listopadu 2008. Birma je velmi přátelská kočička, která Vám bude dělat milou společnost. Rodiče i spoustu fotografií najdete na našem webu.. další fotografie kočičky Vám rádi zašleme e-mailem. Vyžadujeme alespoň jednu osobní návštěvu budoucího majitele. Kočička bude prodána pouze s kupní smlouvou, očkovaná, odčervená, po dohodě může být i očipovaná.

Birma - kočička s PP

Birma - kočička s PP

2008-09-02 22:24:43

Chovatelská stanice La Nuestra *CZ nabízí kočičku s PP - birmu - na chov, barva SBI g (modrá želvovinová). Kočička bude k odběru od 8. listopadu 2008. Birma je velmi přátelská kočička, která Vám bude dělat milou společnost. Rodiče i spoustu fotografií najdete na našem webu.. další fotografie kočičky Vám rádi zašleme e-mailem. Vyžadujeme alespoň jednu osobní návštěvu budoucího majitele. Kočička bude prodána pouze s kupní smlouvou, očkovaná, odčervená, může být i očipovaná.

Birma - chovný kocourek s PP

Birma - chovný kocourek s PP

2008-09-03 11:20:30

Chovatelská stanice La Nuestra *CZ nabízí kocourka s PP - birmu - na chov, barva SBI a (modrá). Kocourek bude k odběru od 8. listopadu 2008. Birma je velmi přátelská kočička, která Vám bude dělat milou společnost. Rodiče i spoustu fotografií najdete na našem webu.. další fotografie kocourka Vám rádi zašleme e-mailem. Vyžadujeme alespoň jednu osobní návštěvu budoucího majitele. Kocourek bude prodán pouze s kupní smlouvou, očkovaný, odčervený, může být i očipovaný.

Birma-zadáme koťátka s PP

Birma-zadáme koťátka s PP

2009-06-30 20:37:45

Kocourci v barvách čokoládové znaky a čokoládové tabby(s kresbou)a kočička čokoládová žetlvovinová tabby.Krásné modré oči,hedvábná polodlouhá srst nenáročná na péči.Všichni velicí mazlíci a všudybýlci.K odběru budou od 8.8. očkovaní a odčervení,ale pozdější odběr po rezervaci možný.

BIRMA - koťátka

BIRMA - koťátka

2009-09-05 17:29:49

Nabízím koťátka birmy, Quentin - sealový, kocourek na chov a výstavní kariéru (cena 20 000Kč) s bezchybnými ponožkami, Quick- modrý, kocourek na mazlíka, neskutěčný mazlíka a hračička, Qeency - kočička, modrá, něžná mazlivá slečna, odběr koncem záři, při rychlém jednání dohoda o ceně možná.

Birma - koťata s PP

Birma - koťata s PP

2009-09-09 09:43:23

Prodám vymazlená koťátka s sealovými (tmavěhnědými) odznaky s PP. Odběr od 25.09.2009. Koťátka budou očkovaná, s mikročipem, EU-pasem a s rodokmenem. Nabízíme kocourka na mazlíka (9500 Kč) a kočičku na výstavy a chov (19500 Kč). Po dohodě Vám můžeme koťátko přivézt. Více informaci na www.sacredbirman.cz

Birma - koťátka

Birma - koťátka

2009-10-11 13:59:17

Nabízím, k prodeji nádherná koťátka birmy, Quentin - sealový kocourek na chov a výstavní kariéru (cena 20 000Kč),majestátný kocourek vědom si své dokonalosti, Quick- modrý kocourek na mazlíka,neskutečný mazel a hračička, Qeency- modrá kočička na mazlíka, něžná slečna toužící po pomazlení, koťátka jsou zvyklá na děti, očkovaná,odčervená, při rychlém jednání dohoda o ceně možná.

Birma koťátka s PP

Birma koťátka s PP

2009-10-20 17:10:09

Chovatelská stanice Ness Bastiene nabízí koťátka k odběru.Kočička čokoládová želvovinová tabby výstavní k chovu i na mazlíka(cena dohodou),a kocourci-čokoládový a čokoládový taby na mazlíčky(8000),všichni jsou velcí mazlíci.Očkovaní,odčervení s výbavičkou a smlouvou.

Birma

Birma

2010-01-10 18:50:22

Koupím kočičku birmy, stáří 4 - 6 měsíců, odběr duben - květen. Bez PP (popř s PP ale za rozumnou cenu). Středočeský, jihočeský kraj.

Birma koťata s PP

Birma koťata s PP

2010-02-05 23:24:44

CHS von Freitag nabízí koťata do chovu i na mazlíka. Koťátka jsou vymazlená, zvyklá na děti, odchovaná v rodinném prostředí. Po importovaných rodičích ze Švédska, Francie, USA, Holandska. Očkovaná, odčervená, do chovu čipovaná, s výbavičkou.

Birma - kočička s PP

Birma - kočička s PP

2010-02-21 18:00:28

CHS von Freitag nabízí kočičku s PP do chovu i na mazlíka. Céline je typově velice pěkná, mohutná kočička v barvě sbi - h (čokoládová želvička). Vymazlená, zvyklá na děti. Rodiče testováni na FIV, FeLV, PKD. Čip, pas, očkování, odčervení, výbavička jsou samozřejmostí.

Birma - kočička s PP

Birma - kočička s PP

2010-02-21 18:11:59

CHS von Freitag nabízí kočičku s PP do chovu i na mazlíka. Céline je typově velice pěkná, mohutná kočička v barvě sbi - h (čokoládová želvička). Vymazlená, zvyklá na děti. Rodiče testováni na FIV, FeLV, PKD. Čip, pas, očkování, odčervení, výbavička jsou samozřejmostí.

Birma koťata s PP

Birma koťata s PP

2010-04-17 12:41:43

CHS von Freitag nabízí k zadání krásná koťátka z vrhu F. Koťátka budou v barvě lila, nebo čokoláda. Naše koťátka odcházejí k novým majitelům maximálně vymazlená, dobře socializovaná, zvyklá na děti. Jsou odčervená, dvakrát očkovaná, do chovu čipovaná, s PP, kupní smlouvou a bohatou výbavičkou. K odběru po 28.6.2010.

<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Koupím kočičku birmy, stáří 4 - 6 měsíců, odběr duben - květen. Bez PP (popř s PP ale za rozumnou cenu). Středočeský, jihočeský kraj., hledám, koupím,Birma, hledám, koupím


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace