Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Ulrike a Sissy se po mnohých strastiplných peripetiích potkaly ve společném dočasném domově a zde se z nich stala nerozlučná dvojice, proto pro ně hledáme společný nový domov. Sissy (bílomourka) je skoro ještě kotě, je jí asi rok, i když už je zasloužilou matkou pěti krásných koťátek. Do nedávna se téměř vždy setkávala s lidmi, kteří jí ubližovali a nakonec ji chtěli dokonce otrávit. Ačkoli se podařilo ji zachránit, je zatím stále dost bojácná a opatrná. Není však vůbec agresivní a postupně začíná lidem důvěřovat. Poslední dobou se nechá už hladit a přede. Hledá milujícího a trpělivého člověka, který má zkušenosti s kočkami a bude jí věnovat čas a pozornost. Sissy hledá domov bez malých dětí a hlučné společnosti. Sítě na oknech jsou velice důležité. Ulrike (bílá) je naopak velmi mazlivá a přítulná, jak k lidem, tak k dalším kočkám, přičemž nutně potřebuje kočičí společnost. Jsou jí necelé dva roky. Byla nalezena jako odrostlé kotě s přeraženým zadečkem, ale díky dobré péči je naprosto , prodám, na prodej,Bílá Ulrike a bílomourka Sissy hled, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace