Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Přijímám objednávky na tyto Kuřata. Kuřátka dovážíme přímo z farmy Gyron ze Slovenska. Jde o výkrmové gazdovské přírodní kuřata, nejvhodnější na domácí odchov. Jsou velmi nenáročné na krmivo, hlavně v pozdějším období (pšenice, kukuřice). Odchov Kalimero trvá 60 až 120 dní. Hmotnost kurčiat ve stáří 60 dní je 2,3 až 2,8 kg při spotřebě krmiva přibližně 2,3 - 2,5 kg na 1 kg živé hmotnosti. Ve věku 120 dní narůstá do váhy 4 až 5,5 kg. Kalimero je těžký typ kuřat, určený přednostně na maso. Jejich výhodou že nejsou náchylné na měknutí kostí, rádi se pasou a jsou zhánlivá. Jsou velmi krotké a přítulné. Oproti průmyslovým brojlerům se jedná o přírodní produkt. Kalimero rostou pomaleji, než bílé průmyslové brojlery, což je výhoda neboť takto získáme kvalitní a zdravé maso. Chov je možný bez hormonu. Pokud Kalimero nepoužijeme k jatečným účelům - slepičky, začnou snášet okolo 24 týdne života. Kuřata dorůstají postupně. Mohou se tak porážet dle potřeby., prodám, na prodej,Kalimero a Kalimero Super Master, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace