Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy
DOPORUČUJEME
Hydraulický pohon pro plynulé a pohodlné nastavení výšky stolu 55 - 115 cm.
Deska stolu s protiskluzným povrchem o rozměrech 45 / 80 cm.
Sundavací hrazda ze třemi oky pro snadné upnutí, výškově nastavitelná max. 100 cm.
Masivní konstrukce zaručuje naprostou stabilitu a tak mnohem větší komfort pro psy i střihače.
Hydraulický zdvih zaručuje jednoduchost, nenáročnost a spolehlivost.
Pro snadnou mobilitu lze přimontovat kolečka.
Číslo inzerátu  |  102185
Vloženo  |  11. 12. 2008
Změněno  |  11. 12. 2008
Stav  |  nový
Druh  |  nabídka
Kraj  |  Liberecký
Okres  |  Česká Lípa
Zvýrazněn do  |  nezvýrazněn
Topován do  |  netopován
Poslední topování  |  netopován
Zvýhodnit inzerát >> Přidat do výběru >> Zrušit inzerát >> Archiv podobných inzerátů >>

Cena: 5 500 ,-Kč

Obrázky k inzerátu Trimovací stůl s hydraulickým zdvihem

Trimovací stůl s hydraulickým zdvihem - Kontaktní údaje

Jméno a příjmení  |  Filip Kouba
Ulice  |  
Město  |  
Kraj  |  Liberecký
Okres  |  Česká Lípa
Telefon  |  736461354
Email  |   Zjistit Email >>


Hodnocení uživatele  |  0 pozitivní / 0 záporné  
přejít na hodnocení >>
další inzeráty od inzerenta >>

Trimovací stůl s hydraulickým zdvihem - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Nevyplňovat:


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

Kurník pro slepice
Představujeme zateplený kurník pro 15-20 slepic, rozměry 160×120 cm, váha cca 150Kg, snůšková část tři kukaně, střešní krytina ekošindel, výška je 150cm. Je ideální pro různé klimatické podmínky. Doručujeme kurníky po celé České republice, včetně měst jako Praha, Brno, Ostrava, Plzeň, Liberec, Olomouc, Ústí nad Labem, Hradec Králové, České Budějovice, Pardubice, Havířov, Zlín, Kladno, Most, Opava, Frýdek-Místek, Karviná, Jihlava, Teplice, Děčín, Karlovy Vary, Chomutov, Jablonec nad Nisou, Mladá Boleslav, Prostějov. Ke kurníku se dají dokoupit i automatické dvířka, které mají soumrakové čidlo. První typ napájení: tužkové baterie 4ks, vydrž baterie CCA půl roku. Druhý typ napájení: ze sítě na kabel 230V. Vhodná do staveb pro místa, kde je k dispozici stálá energetická síť. Hmotnost dvířek max 1kg.
Chovatelské potřeby 24 000,-
Automatické zavírání kurníku – napá
Automatická dvířka - typ napájení: tužkové baterie 4ks. Vhodná do staveb pro místa, kde je problematické natáhnout stálou energetickou síť. Díky minimálním odběrům vydrží baterie CCA půl roku. Parametry produktu. Napájení: tužkové baterie 4xAA 1,5V. Mechanismus zavírání, otvírání dvířek: soumrakové čidlo. Délka šňůrky: 50cm. Nosnost: maximální váha dvířek : 1kg. Pro venkovní použití: ano. Krytí: IP20, chrání před deštěm.
Chovatelské potřeby 3 421,-
Automatické zavírání kurníku – napá
Automatická dvířka - typ napájení: ze sítě na kabel 230V. Vhodná do staveb pro místa, kde je k dispozici stálá energetická síť. Parametry produktu. Napájení: Síť 230V. Mechanismus zavírání, otvírání dvířek: soumrakové čidlo. Délka šňůrky: 50cm. Nosnost: maximální váha dvířek : 1kg. Pro venkovní použití: ano. Krytí: IP20, chrání před deštěm.
Chovatelské potřeby 3 121,-
Zateplený kurník pro slepice
Kurníky pro slepice dovážíme kompletní, smontované až k Vám domů ZDARMA v rámci celé ČR. Prodej kurníků probíhá pro celou ČR. Otevírání snůškové části je z vrchní části a jsou tam tři kukaně.. Váha cca 150Kg, větrací okno chráněno pletivem proti vniknutí dravce. Rozměry: 160cm + snůška x120cm, výška 150cm, nosné trámky 8 x 8cm. Zateplení polyst.EPS 40mm, střešní krytina EKOŠINDEL, opláštění pohledové palubky z venku i zevnitř , povrchová úprava nátěr, lazura světlé barvy. Počet slepic 15- 20 ks. Cena 24000.
Chovatelské potřeby 24 000,-
Pšeničná sláma, lisovaná pr. 150 cm
Pšeničná sláma, lisovaná pr. 150 cm, nezmoklá, uskladněná v hale, bez plísní a příměsí. Možnost dopravy, min. odběr 10 ks.
Chovatelské potřeby dohodou
Vaky zoky na seno,stepku,drevo
Nabizim k prodeji 10 ks vaku o rozměru 80x80x130 cm. Pevný materiál o nosnosti 1 tuna. Vhodne na uskladnění nebo prepravu sena, slam, piliny, palivove drivi, obilí, suché pecivo apod. Cena 150 Kc/ks. Moznost zaslani přes zasilkovnu. Nebo osobni odber Slavkov u Brna
Chovatelské potřeby 150,-
Škrabadlo pro kočky / kočičí strom
Škrabadlo pro kočky / kočičí strom ve velikosti XXL a o celkové výšce - 199 cm. Je zcela nové, nikdy nepoužité a ještě nesložené v originální krabici. Původní byla cena 3500 Kč. Stabilní kočičí škrabací strom je ideálním místem pro hrátky a odpočinek, spánek vašich mazlíčků. Integrované škrabadlo je pro kočku vhodné místo pro čištění drápků a nebude tak již mít potřebu škrábáním ničit nábytek. Perfektní pro ty co milují lezení a vysoká místa, ale také snadné šplhání nahoru a dolů. Celková výška je 199 cm, má pět úrovní, mezi nimi je krátká vzdálenost 3040 cm. Výbava: 2× dobře polstrované kočičí bidýlka 2× útulné jeskyně pro kočky 1× nadýchaný košík, 2× bambule 1× houpací sítí s 1 hracím lanem Technické parametry: Materiál: Dřevotřísková deska, plyš, sisal Rozměr: 60×50×199 cm Hmotnost: 26,4 kg. Barva: šedá Přepravní krabici lze po montáži složit do kočičího domečku.
Chovatelské potřeby 2 500,-
Škrabadlo pro kočky / kočičí strom
Stabilní kočičí strom / škrabadlo pro kočky - 118 cm. Je nové, nikdy nepoužité a ještě originálně zabalené. Vhodné pro hrátky a odpočinek, spánek vaší kočky. Integrované škrabadlo je pro kočku vhodné místo pro čištění drápků a nebude tak již mít potřebu škrábáním ničit nábytek. Barva: béžová Výška: 118 cm Základní deska 40×40 cm 3 vyhlídkové plošiny + jeskyně Osobní odběr nebo mohu poslat.
Chovatelské potřeby 1 500,-


<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Hydraulický pohon pro plynulé a pohodlné nastavení výšky stolu 55 - 115 cm. Deska stolu s protiskluzným povrchem o rozměrech 45 / 80 cm. Sundavací hrazda ze třemi oky pro snadné upnutí, výškově nastavitelná max. 100 cm. Masivní konstrukce zaručuje naprostou stabilitu a tak mnohem větší komfort pro psy i střihače. Hydraulický zdvih zaručuje jednoduchost, nenáročnost a spolehlivost. Pro snadnou mobilitu lze přimontovat kolečka., prodám, na prodej,Trimovací stůl s hydraulickým zdvihem, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace